Cauta un loc de munca


De ce WORK?

DE CE WORK GSG? Pentru că avem soluția la toate provocările dumneavoastră! WORK are o echipă formată doar din specialiști pasionați și implicați în a vă oferi soluțiile pe care le căutați.

Procesul de recrutare condus de noi este profesionist și flexibil pentru clienți, iar candidații care nu au fost selectați primesc feedback din partea echipei noastre.

Serviciul de Recrutare și Selecție este furnizat atât pe o perioadă determinată, cât și nedeterminată, în toate domeniile de activitate, pentru orice tip de calificări și orice nivel de experiență (entry level, specialist, middle management sau top management).

  • Competență crescută în identificarea candidaților cu profil de succes;
  • Consultanți specializați în: Sales / Marketing, IT și Software, Financiar-Bancar, Administrativ / HR, Detașare de personal în străinătate, Tehnic / Producție, Leasing Personal
  • Economie de cost și timp în procesul de recrutare;
  • Utilizarea mai multor instrumente de căutare: headhunting, web-hunting, bază de date proprie, acces la o amplă bază de date de candidați, site-uri de specialitate, târguri de carieră, instituții educaționale;
  • Perioadă de garanție pentru orice poziție recrutată: recrutarea unui alt candidat, fără alte costuri suplimentare și în aceleași condiții ca cele initiale, în cazul în care clientul decide că persoana aleasă nu corespunde solicitărilor sale în perioada de garanție stabilită.

Vreau sa ma angajez

Română